hotel prestige

Hoteli Prestige ne Golem Durres i besoi shoqerise Spectrum shpk instalimin e nje audioje cilesore ne te gjitha ambjentet e rezortit: Roof Top Lounge, Beach bars, pishina, korridore hoteli dhe reception. Gjithashtu, u instaluan sisteme cilesore videoconferencing ne te gjitha sallat e konferencave. Produktet qe u instaluan ne keto ambjente cilesore pershkruhen si me poshte:  

Roof Top Lounge.

Klienti kerkonte audion me te mite per investimin me modern ne plazhin a adriatikut. Bokse cilesore qe te kene fuqine jo vetem per audio lounge por edhe kapacitetin per te ngritur me shume zerin kur luajne me Dj. Gjithashtu bokset te ishin Ip Outdoor kunder kripes, eres dhe lageshtires.

Propozimi yne ideal ishte boksi MASK 6ct nga shoqeria belge Apart. Nje super zgjidhje per te dyja kerkesat e klientit qe kombinuar me sube te se njejtit brand dhane nje rezultat mjaft cilesor dhe pertej pritshmerise se klientit. 

Per amplifikatore u perdoren amplifikatoret e njohur amerikane Crown Xls 2002 dhe per kabell kabllat e njohur gjermane Cordial.  

Ne hapesirat e korridoreve te hotelit u perdoren bokse tavanore Apart CM6E kurse ne reception bokse murale Apart Mask 4.  Ne sallat e konferencave u perdoren: 

Projektore Optoma, Copa Projektimi ELite Screens, Mikrofona AKG . 

Per Audio me DJ ne pjesen e Pishines u perdoren Bokse Live nga JBL   

 

 

 

kep merli

Kep Merli eshte nje tjeter super projekt audio ne plazhin me te bukur dhe te virgjer te jugut te Shqiperise. Ne kete ambjent fantastik ku natyra e eger u shnderrua ne nje parajse si ne Maldive, audioja duhet te ishte ne te njejtin nivel dhe ti pershtatej ritmit dhe natyres! 

Sistemi audios u ndertua me 4 zona muzike te ndryshme me kontroll te pavarur qendror duke ju pershtatur ambjenteve te ndryshme (bar, plazh, restorant, cafe). 

U perdoren bokse murale Apart Mask 6 dhe Mask 4 per ambjentet cafe bar restorant dhe bokse outdoor stil guri per muzike ne plazh. Qendra e sistemit ishte nje amplifikator Apart me 4 zona Revamp. 

Rezultati, nje audio cilesore, e fuqishme dhe e pershtatur sipas ampbjentit!     

hotel olivar

Hoteli Olivar eshte nje hotel i bukur dhe i qete jo larg qendres se Tiranes. Kerkeses per nje audio cilesore shoqeria jone iu pergjigj me nje kombinim 2 tipe boksesh: Apart CMX20DT per hapesiren e recepsionit dhe cafe bar qe kerkonin me shume fuqi dhe cilesi dhe bokse Audiophony CHP 506 per pjesen e siperfaqeve te perbashketa. 

Sistemi u mbeshtet me amplifikatore Crown dhe mikser Battle 4 nga JB Systems. 

Rezultati, nje sistem ekonomik dhe cilesor!    

BLERINA FARM

Blerina Farm eshte nje farme qe haet mire dhe kalohet shume bukur nje dite fundjave, jo larg qendres se Tiranes. Ne projektin  e farmes u perdoren bokse outdoor kundra shiut dhe lageshtires nga Fonestar kombinuar me amplifikatorin “best seller” nga Crown XLS 1002. 

Nje sistem i vogel dhe ekonomik per nje ambjent te bukur!    

VILA MET CELA

Te VILA Met Cela ne Lushnjë tashme jo vetëm haet mirë por kalon edhe mirë falë audios më të mirë ne qytet!  

Nje kombinim i bokseve murale Mask4 CT me bokse Subwoofer dhe amplifikator Crown, rezultoi ne nje super sistem cilesor me nje super shperndarje per te gjithe ambjentin e lokalit.

Kur te vizitosh Lushnjen mos harro te kalosh nga Vila Met Cela per te shijuar specialitetet lokale por edhe audio cilesore nga Spectrum shpk!     

 

VINEA RESORT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

DRYMADES INN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

grand CASINO tirana

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

sheraton casino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.